Noniin, ensimmäinen blogitekstini/päivitykseni :) Minulla on ollut monia blogeja, mm leivontablogi, koiran treenausblogi ja monen muuta sellaista. Nyt kuitenkin päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja alkaa kirjoitta lifestyle blogia ihan kaikesta (no ei nyt ihan) mitä elämässäni tapahtuu. Se, miksi uskon jaksavani kirjoittaa tätä blogia, on tuleva uusi puhelimeni, samsung galaxy xcover. Vanhaan puhelimeeni (nokia C1-01) verrattuna se on aivan mahtava puhelin, jolla pääsee jopa nettiin asti :D Eli kun en pääse tietokoneelle, voin napsauttaa puhelimen auki ja tehdä pikapäivityksen sillä. Kätevää, eikö? Tällä hetkellä tuo pahuksen puhelin on kuitenkin vielä jossain postiverkoston uumenissa, ja olen repimässä hiuksia päästäni, sillä sen olisi pitänyt saapua jo eilen. Mutta se siitä.

Kuten otsikko kertoo, tänne eteläkarjalaan on vihdoinkin tullut hieman kylmempi päivä. Auringonpalvojia varmasti harmittaa, mutta minä hyppelen ilosta! Rakastan viileitä päiviä jolloin aurinko ei paista ja voi tehdä kaikkea ilman että tulisi julmetun kuuma tai käristäisi itsensä pippuripihviksi, Tässä aamulla kävin käyttämässä koiran ulkona, ja sitten hypytin sitä. Hypytys on käsite pienelle kotiagilityharrastukselleni. Käytössä minulla on neljä estettä puomeineen ja kaverilta lainassa oleva pieni tunneli. Mikäli joku ajattelee että taas joku pikkutyttö tietämättömänä rikkoo koiransa nivelet, niin saa kyllä kääntää ajatusmaailmansa uusiksi. Eräs ystäväni, joka kilpailee koiransa kanssa ympäri suomea lähes joka viikonloppu, ja on ollut suomen edustusjoukkueessa ja ties missä (+äiti on agilityn maailmanmestari) käy aina parin kuun välein antamassa vinkkejä, neuvomassa uusia liikkeitä ja varmistamassa että kaikki menee oikein. Tein ihan normaaleja eteenlähetyksiä ja persjättöjä (=puolevaihto koiran takana), koska ne kaipailevat vielä harjoitusta.

Eilen oli aika tylsää, joten leivoin suklaamuffinseja vanilja-mansikkakuorutteella. Jos jotakuta kiinnostaa, niin tässä on ohje:

5,5 dl vehnäjauhoja

3 dl sokeria

1 tl vanilijasokeria

1 tl leivinjauhetta

2 rkl kaakaujauhetta

2 munaa

1,5 dl öljyä (korvasin tämän sulatetulla margariinilla)

1 dl maitoa

Vatkaa sokeri ja munat. Lisää sitten keskenään sekoitetut kuivat aineet vuorotellen maidon kanssa. Lisää lopuksi öljy. Paista uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Kuorrutteeseen tuli 1 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta ja dansukkerin mansikanmakuista tomusokeria sen verran, että vaahto värjätytyi vaaleanpunaiseksi. Kuorrutteesta tulee varsin makeaa ;) Päälle ripottelin vielä suivilän läpi kaakaojauhetta koristeeksi.

Ja tähän lopksi vielä muutamia (täysin käsittelemättömiä, joten älkää välittäkö laadusta tai rajauksesta) kuvia lakun hypytyksestä ja tuon ohjeen synnyttämästä muffinsista. Ja kuten tuosta yhdestä neidin hyppykuvasta näkee, niin kyllä meidän Lakun hyppytyylin voisi laittaa vaikka ohjekirjaan :D

IMG_2495-normal.jpgIMG_2492-normal.jpgIMG_2490-normal.jpgIMG_2484-normal.jpg